Geen producten (0)

reviews

Hoi, 

Ik zou het echt super leuk vinden als je een bericht zou achter laten, zo kun je anderen helpen om een goede keuze te maken voor hun huisdier.

Om een bericht te plaatsen, scroll naar de onderkant van de pagina

Dank je wel!

72 Reacties

Marion
25 April 2024 om 13:08
1
Wij hebben half maart een snuffelmat XL gekocht voor onze Weimaraner Ziggy. Een heel fijn contact met Pleuny en super enthousiast over de mat. Ook duidelijke afspraken en vlotte levering. Ziggy heeft ook de moeilijke puzzels vrij snel doorgekregen maar toch gaat hij met heel veel plezier steeds weer zoeken. Wij geven hem zo zijn voer, omdat hij anders teveel schrokt. De kwaliteit is echt heel goed en ondanks dat hij bij de dieper gelegen snoepjes 'schraapt' met zijn tanden om het eruit te krijgen, is er niets stuk. (uiteraard niet kauwen!) Echt absoluut een aanrader! Pleuny wij komen snel nog een keer terug om nog een mat erbij te kopen om zo het zoekgebied te vergroten :-) Een ding zou misschien nog handig zijn een anti-slip onderkant 0f iets anders wat verzwaard - bij grotere honden die wat dieper moeten zoeken / of het doekje eruit moeten trekken, verschuift de mat vrij gemakkelijk maar je voet helpt ook natuurlijk.
Pleuny
25 April 2024 om 21:37
1.1
Zo leuk Marion dat Ziggy enthousiast blijft. Dat hij het snel zou leren hadden we wel verwacht :) Honden zijn zo fantastisch, zo blij altijd, zo snel gelukkig te maken, en inderdaad, iedere keer als de mat gepakt wordt, weer even enthousiast als altijd! Voor wat betreft de antislip; ik heb een aantal matten gemaakt met antislip eronder, het nadeel is dat de antislip na verloop gaat verkruimelen door het wassen. Heel erg zonde van de mat. Daarom ben ik mee gestopt. Meestal wordt de mat op een vloerkleed of zoiets gelegd. En net wat je zegt, een voet werkt ook, de baasjes worden ook aan het werk gezet ;)
John
15 October 2023 om 06:14
2
Heel blij dat we op de website van Pleuny gebotst zijn! We hebben een fantastisch mooie snuffelmat gekocht, een kunstwerkje met levendige kleuren, waar onze Harvey onmiddellijk enthousiast op reageerde! Snel besteld en geleverd, en zeer vriendelijk en vlot contact met Pleuny. We kopen hier zeker nog wel enkele ‘denkwerkertjes’ ???? echt aan te raden!!
Pleuny
15 October 2023 om 08:33
1.2
Dankjewel John voor het leuke contact dat we hadden. Harvey is een kanjer :-) Succes met de nieuwe pup, jullie gaan een prachtige roedel met elkaar vormen
Erica
16 September 2023 om 21:54
3
Feta is elke keer weer super enthousiast als ik zijn XL snuffelmat uitrol. Super mooi gemaakt, helemaal naar wens. Heb het idee dat het mijn rescue hondje erg goed doet!
Pleuny
13 October 2023 om 20:23
1.3
Heel veel geluk samen Erica, Feta boft enorm met jou als baasje!
Yolanda
28 February 2023 om 08:38
4
Onze bearded collie was dol op zijn 'gewone' snuffelmat, maar ook duidelijk aan wat uitdaging toe. De door Pleuny gemaakte snuffelmat en snuffelkussen bieden zoveel mogelijkheden dat hij er duidelijk hard bij na moet denken! Ik zou deze zeker aanraden voor iedereen wiens hond wat van puzzelwerk houdt, of een hond die wat langzamer moet leren eten. Door de verschillende puzzels en verstopmogelijkheden kan het zo makkelijk of moeilijk zijn als je zelf wil. We hebben ook een flirtpole besteld, die hij geweldig vindt maar waar we nog wel een beetje mee moeten trainen - wat natuurlijk de bedoeling is, want hiermee leren we hem meer zelfcontrole aan. Bedankt, Pleuny!
Pleuny
02 March 2023 om 07:18
1.4
Dat is echt genieten, als je ziet dat je hond met zoveel plezier zijn maaltijd bij elkaar zoekt. Zoveel natuurlijker voor je hond dan binnen een minuut de voerbak leeg schrokken. Heel veel plezier en geluk met elkaar Yolanda!
Ben
06 October 2022 om 00:52
5
Ik heb nu de snuffelmat xl een week in huis en de hond vind hem geweldig en ik dus ook. Voor onze Mechelse Herder is het een heel mooi formaat. Dit zijn niet zomaar lapjes stof op een ander lapje, hier is over nagedacht. Elk hoekje en gaatje van de mat is gebruikt voor verstopplekjes en heeft hierdoor een hele mooie leercurve. Ferra heeft het snel opgepikt, al heb ik de mazzel dat ze geen sloper is en het niet erg vind om zo'n 20 minuten intensief en geconcentreerd met haar maaltijd bezig te zijn. Ze is er op gebrand elk brokje te pakken. Zelf laat ik de mat eigenlijk de hele dag liggen. Ze loopt er zo af en toe naar toe om er zeker van te zijn dat er niets meer verstopt is. De kwaliteit van de mat, het persoonlijk briefje erbij en de (opvoed)tips op de site maakt het zijn geld meer dan waard. Kan niet wachten om met de flirtpole die net binnen is aan de slag te gaan.
Pleuny
13 January 2023 om 16:35
1.5
Leuk Ben! Inderdaad is het de bedoeling om in elke mat veel uitdaging te creëren, zodat de hondjes er niet snel op uitgekeken zijn. Ik daag mezelf ook steeds uit tot nog creatiever te zijn, en mijn eigen honden zijn gewillige proefkonijnen:) Benieuwd hoe Ferra de Flirtpole vindt?
Conny
22 August 2022 om 18:10
6
Bij het zoeken naar een nieuwe snuffelmat voor onze labrador Rocky kwam ik op deze website uit. Wat een mooie puzzels en veel keus! Het was moeilijk kiezen. Onze Rocky heeft al ervaring met snuffelmatten dus ik heb een lange mat met de meest moeilijke puzzels met veel verstopplekjes uitgekozen en de afwerking Plus voor de lange kanten. Hij vindt het geweldig!!! Bij het vullen van de mat ga ik op de grond zitten, Rocky gaat dan tegenover me zitten en uiteindelijk met een zucht liggen, want hij moet wel even wachten tot alle brokjes verstopt zijn. ;-) Daarna gaat hij met zoveel concentratie en plezier op zoek. Hij raakt er al echt bedreven in, zo leuk om te zien. Dus als je hond van snuffelen en zoeken houdt: de snuffelmatten die Pleuny maakt zijn supergaaf en kwalitatief goed en mooi gemaakt en afgewerkt. Echt een aanrader! Pleuny reageert snel op mails en zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je wilt, fijne communicatie en snelle levering. Ik hou deze website in de gaten!
Pleuny
13 January 2023 om 16:28
1.6
Dank je Conny, zo leuk om te lezen! Als de hond geniet, genieten wij ook :)
Anne
06 April 2022 om 20:31
7
We hadden een prachtige snuffelmat besteld, die we na een aantal weken verwachten. Onverwachts raakte onze hond geblesseerd en heb ik Pleuny gemaild of we de mat eerder konden ontvangen zodat we onze hond toch de nodige uitdaging konden bieden. Pleuny heeft geweldig meegedacht, en stuurde ook nog een zakje heerlijke (zelf?) gedroogde snacks mee. Onze hond vindt de snuffelmat geweldig!
Pleuny
01 May 2022 om 09:42
1.7
Zo leuk om te horen Anne, hopen op een snel herstel!
Karin
04 March 2022 om 20:03
8
Heel blij met de prachtige snuffelmat voor onze twee stabijs. Ziet er prachtig uit en groot genoeg voor onze twee honden om er tegelijkertijd mee bezig te zijn. Een aanrader! En ook nog een zakje lekkere snacks erbij gekregen. Ziva en Koda gaan er ongetwijfeld veel plezier aan beleven.
Pleuny
04 March 2022 om 20:59
1.8
Dank je wel Karin, hoop dat die twee prachtige kanjers van jullie er heel veel plezier van hebben!
Pierre & Patricia* van Rosmalen
05 January 2022 om 14:55
9
Dank je wel lieve Pleuny, voor de mooie snuffelmat voor ons hondje Vans, een Engelse Springer Spaniel van 7 maanden. Het lukt hem al aardig de voertjes te vinden, de helft van zijn avondeten gaat in de snuffelmat, echt super leuk.... Een hele mooie kwaliteit mat, mooi gemaakt en snel geleverd....Top! Een lieve groet van ons en een pootje van Vans....
Pleuny
05 January 2022 om 22:37
1.9
O, zo leuk, knappe Vans! Dank je wel voor het leuke en lieve berichtje Patricia en veel geluk met elkaar!
Ingrid
23 October 2021 om 07:37
10
Onze honden zijn super blij met de snuffelmatten. Omdat mijn jonge rottweiler mank loopt en niet veel mag bewegen is dit een perfecte oplossing. Hij is na 10 minuten denken en snuffelen echt moe. Mijn oudje snuffelt rustig en had meteen door hoe alles werkt. De honden krijgen 2 keer per dag de helft van de brokken in de snuffelmatten. De xl mat is groot genoeg voor 2 honden maar 2 snuffelmatten is fijner omdat ze verschillende brokken krijgen en ze zo niet steeds dezelfde mat hebben. Pleuny super bedankt ..... De snuffelmatten zijn echt prachtig
Pleuny
23 October 2021 om 19:17
1.10
Hoop dat alles goed gaat komen met Dundee, aan jouw toewijding zal het zeker niet liggen Ingrid. Veel geluk met elkaar en hopelijk nog veel gezonde jaren!
Maurits
05 October 2021 om 09:58
11
Ik had een hele gedetailleerde opdracht nadat ik deze website had afgezocht naar de type snuffelpuzzels en bijbehorende kleuren. We hebben heel positief en snel heen en weer gemaild en binnen een week was onze XL mat al klaar! Super kwaliteit en het belangrijkste van allemaal de hond (en de poes) zijn er blij mee : )
Pleuny
05 October 2021 om 17:08
1.11
Dank jullie wel Maurits en Citlalli voor deze super leuke opdracht, vond het heel leuk om te doen! En jullie zelf ontworpen mat is echt prachtig geworden :)
Brenda
06 August 2021 om 19:29
12
Ik heb een bandana voor me kat laten maken. En wat is die mooi geworden. Pleuny heeft heel veel keus uit stofjes en denkt goed met je mee. We zijn heel blij met het eind resultaat van de bandana en het staat mij kat super mooi en stoer. Als ik nog is een bandana wil bestellen weet ik sowieso al waar ik zijn moet !! Heel erg bedankt voor de goeie service en het prachtige resultaat!!
Pleuny
10 August 2021 om 07:46
1.12
Dank je wel Brenda. Bailey is echt een model :) Je hebt prachtige foto’s van hem gemaakt!
Merian
30 May 2021 om 21:15
13
2 bandana's voor mijn katten besteld. Na wat mailcontact heb ik kleuren uit mogen kiezen die ik mooi vond. En wat zijn het stoere bandana's geworden! Snel en mooie kwaliteit! Erg leuk dat de bandana's met beide kanten te dragen zijn. Heel erg bedankt voor het advies en de bandana's. De katten zien er nu nog stoerder uit!
Pleuny
09 July 2021 om 12:25
1.13
Zulke leuke katten heb je! Veel plezier ermee
Dini Diederen
09 April 2021 om 22:12
14
Na het internet afgestruind te hebben op zoek naar een snuffelmat kwam ik op de site van Pleuny terecht. De snuffelmatten zijn wel duurder, maar het geld zeker waard. Ik heb een mat besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje en wassen is geen probleem. De filmpjes op Youtube laten duidelijk zien hoe je ieder onderdeel kunt aanleren. Onze hond (Zwitserse witte herder) is gelijk enthousiast als ze de mat ziet en kan niet wachten tot het moment dat ze het startsignaal krijgt.
Dini Diederen
10 April 2021 om 17:53
1.14
Nog vergeten te melden dat ze er ook nog hartstikke mooi uitzien.
Pleuny
12 April 2021 om 21:44
2.14
Wat leuk Dini dat Noor er zo van geniet! En als het hondje geniet, geniet het baasje ook :)
Karin van Daalen
24 February 2021 om 20:36
15
Net de flirtpole voor Luna (labrador) ontvangen. Ze vindt het echt fantastisch! De service van Pleuny is ongekend. DHL had problemen en zij regelde direct een andere. Wat een service en dan ook nog een lieve attentie erbij. Super! ????????
Pleuny
28 February 2021 om 20:49
1.15
Tja, door de lockdown groeit het de bezorgdiensten boven het hoofd, dus ja, het gaat soms fout. Maar fouten kunnen vaak opgelost worden met goede wil van beide kanten! Dank je wel voor je begrip Karin, en Luna, zet em op!
Lie
13 February 2021 om 12:55
16
Ik heb een snuffelmat en een flirtpole besteld en ze zijn allebei werkelijk prachtig! Mijn pup van 11 weken komt enthousiast aangespurt als de kast open gaat waarin ze bewaard worden. Er waren zeer goede instructies bij over hoe het aan te leren, dus nu zit mijn puppie geduldig te wachten tot alles verstopt is en begint dan te zoeken zonder heel de mat te slopen. Topaankoop en topservice!
Pleuny
19 February 2021 om 21:25
1.16
Wat leuk te horen Lie! Jij en Thorwyn boffen met elkaar, veel geluk!
Marja
13 January 2021 om 10:47
17
Deze week de snuffelmat ontvangen en het ziet er echt prachtig uit: mooie stoffen en prachtige kleuren! Jip is er heel erg blij mee!
Pleuny
13 January 2021 om 19:34
1.17
Veel plezier ermee Jip!
Wim
24 December 2020 om 19:32
18
Wij zijn erg blij met onze snuffelmat, de kwaliteit is erg goed en hij heeft prachtige kleuren. Ook het meegeleverde stappenplan geeft ons goede tips hoe de snuffelmat te introduceren bij onze honden. De mat was ook nog erg snel verzonden zodat we hem toch nog voor de kerst mochten ontvangen. Reuze bedankt Pleuny voor de service!
Pleuny
25 December 2020 om 05:14
1.18
Heel graag gedaan Wim, fijne dagen!
Nathalie
24 December 2020 om 11:20
19
We zijn erug blij met onze mat! De puzzels zijn super, kwaliteit van de gebruikte materialen is hoog en de service geweldig! Wij wilden graag een specifieke kleur en die is zelfs voor ons besteld. Lekker snoepjes voor erbij! Wij weten wel waar wij ons hersenwerk en snoepgodd vandaan gaan halen voor onze schat Ylva. Blijf vooral zo doorgaan!
Pleuny
24 December 2020 om 18:21
1.19
Dank je wel Nathalie, en bedankt voor het leuke contact! Geniet van jullie mooie Ylva
Vanessa
04 December 2020 om 08:42
20
Super tevreden van de super snuffelmat. Amai wat zijn onze schatten er blij mee. Super goede service Er wordt er nog 1 besteld.
Pleuny
15 December 2020 om 20:06
1.20
Zo leuk dit te lezen Vanessa!
Patricia
12 November 2020 om 13:22
21
Leuke producten, super service met andere woorden, helemaal geweldig!!!
Pleuny
03 December 2020 om 10:48
1.21
Dank je wel Patricia!
Erna
10 November 2020 om 10:31
22
Alles klopt bij Madebyshuko! Fijne en tijdige communicatie, volgens afspraak op tijd geleverd, perfect gemaakt product dat ik helemaal zelf heb mogen samenstellen en uiteindelijk ook nog méér doen dan de klant verwacht (lekkere snacks voor de hond bij de levering!). Dat heet superservice. Ik ben erg blij met de mat en ik weet zeker onze Pico ook...maar hij moet nog even wachten want hij krijgt hem voor zijn verjaardag deze maand;-). Ik raad je zeker aan bij mijn vrienden met hond, Pleuny.
Pleuny
10 November 2020 om 12:07
1.22
Dank je wel Erna, ben benieuwd hoe Pico z’n verjaardagscadeau vindt! :)
Jolanda
11 October 2020 om 14:59
23
Vanaf het moment van bestellen, tot aan de snelle levering van de prachtige mat, heb je me op de hoogte gehouden via de mail, wanneer ik de mat kan verwachten, hoe de de spellen aangeleerd worden etc. En daar nog bovenop heerlijke snacks voor Sky. Heel erg bedankt Pleuny!
Pleuny
09 November 2020 om 13:59
1.23
Heel graag gedaan Jolanda, het is altijd fijn om leuke, enthousiaste klanten te hebben ???? Hoop dat jullie en Sky er heel veel plezier van hebben!
Jessica
20 July 2020 om 20:41
24
Weer een leuk hersenwerk werk spel Voor mijn hond spot Weer van uitstekenden kwaliteit
Pleuny
24 July 2020 om 22:32
1.24
Succes knappe Spot! Spot gaat voor next level, hij gaat hersenwerken met een snuffelkussen, dat is een nieuwe uitdaging!
Truus
01 July 2020 om 19:21
25
Dank je Pleuni namens Balou voor het prachtige snuffelkleed. Hele snelle service. Ook heb je veel lekkere snacks
Pleuny
19 July 2020 om 04:58
1.25
Dank je Truus, geniet ervan mooie Balou!
Nicoline
28 June 2020 om 19:05
26
2 snuffelmatten besteld voor m’n bulletjes. Ze kwamen al heel snel binnen en ze zijn echt heel erg leuk geworden. Ze zijn wat verstevigd zodat ze goed blijven liggen. Allebei m’n honden zijn gek op snuffelmatten. Deze zijn niet alleen erg leuk om te zien, maar ook leuk voor de hond dat er zo veel te ontdekken is. Oh ja er zat ook een zakje met allemaal lekkere dingen bij. Dank je wel namens Dexter en Levi. Ze smullen ervan.
Pleuny
30 June 2020 om 13:44
1.26
Bedankt voor je prachtige foto’s Nicoline, Dexter en Levi zijn echte fotomodellen:) Veel plezier en geluk met elkaar!
Petra
19 June 2020 om 10:43
27
Onze hond Lucy is superblij met haar snuffelmat en wij ook!! Ze krijgt nu twee keer per dag haar brokjes door ze te zoeken in de mat, wat ze erg leuk vindt. Zo wordt haar eetmoment tevens een speel en leermoment en duurt het minimaal 10 minuten ipv een halve minuut ten opzichte van brokjes uit haar etensbak opschrokken. Na de snuffelmat is ze tevreden en voldaan. En wat is ie mooi!! Veel verstopplekjes, veel uitdaging en super en sterk materiaal! Geweldige service ook! Dankjewel Pleuny voor deze super toevoeging en dagelijks plezier!! Groetjes, Lucy en Petra
Pleuny
30 June 2020 om 13:40
1.27
Heel graag gedaan Petra, hoop dat Lucy (en de katten :) natuurlijk) er lang plezier van zullen hebben!
Renata
11 May 2020 om 16:43
28
Afgelopen woensdag de flirtpole ontvangen voor onze hond. Echt een super mooie, bijna zonde om ermee te gaan spelen. Natuurlijk wel gedaan en het gaat heel goed. Skye vindt het erg leuk om te doen. De service was super en een snelle levering ook nog. Ik ga hier zeker nog wat bestellen. Groetjes Renata
admin
19 May 2020 om 15:43
1.28
Dank je wel Renate, veel plezier Skye met de flirtpole!
Jessica
09 May 2020 om 16:28
29
Vandaag een prachtige snuffel mat mogen ontvangen! De mat is van goede kwaliteit en ziet er echt super goed uit! Fantastische service en snel verzonden. Bobby kreeg er zelfs wat lekkers bij.. Echt heel leuk en lief. Super bedankt! En als Bobby weer wat wilt weet ik je te vinden ????????
admin
19 May 2020 om 15:40
1.29
Veel plezier ermee Jessica en Bobby, en de kat :), super leuke foto's van je gehad, thanks
Madelon
11 April 2020 om 16:46
30
Waauuwww!!!!! Dat is wat ik zeggen kan, je maakt zulke mooie gave snuffelmatten in alle stijlen en kleuren dingen die je wilt!!!! Ik ben er echt weg van daarbij Fenna ook!!! We hebben er 1tje mogen ontvangen van jou en wat is die mooi, een super mooie goeie kwaliteit met meerdere zoek opties voor fenna waardoor ze goed moet na denken?? Hihihih al met al gewoon super!!!! Wij zijn er heel erg blij mee!!! Dankjewel
Pleuny
11 April 2020 om 19:57
1.30
Dank je wel Madelon, leuk dat je zo’n enthousiast persoon bent, bij ieder contact spat dat eraf :) Veel plezier samen met Fenna!
Connie
03 April 2020 om 13:36
31
Erg blij ben ik met de prachtige snuffelmat. Het is gewoon een kunstwerk geworden. Wat een onnoemelijk aantal mogelijkheden om voertjes te verstoppen. Pleuny, de zorg eromheen van jou door voor een goede en prettige handleiding te zorgen maakt het hele pakket af. Onze Elmo is nog erg jong en heeft nog maar een korte spanningsboog. We bouwen het langzaam op zodat hij geen frustatiegevoelens opbouwt en het werken met de mat een feestje blijft. Hij is heel blij als hij snoepjes vindt. Je ziet hem druk met zijn neusje in de weer zijn. We gaan er vast veel plezier aan beleven.
Pleuny
03 April 2020 om 19:50
1.31
Connie, jij bedankt dat je mij met bijzondere kleuren hebt laten werken, het heeft mij een heel andere kijk op kleuren gegeven! En ook meer durf om te experimenteren met bijzondere kleuren :) En Elmo boft maar met baasjes die zo toegewijd zijn, hij groeit op deze manier uit tot een stabiele hond waar jullie veel plezier aan zullen beleven. Mooi om dit te lezen Connie
Yvonne
28 March 2020 om 15:02
32
Hoi Pleuny, voor de nieuwe pup van mijn kleinkinderen kocht ik bij jou een snuffelmat. Hij was prachtig geworden en er zat ook nog een uitgebreide beschrijving bij hoe je het spel kon beginnen en kon opbouwen. De mat is een regelrechte hit. Lexie is een Bordercolie van 6 maanden en is dol op uitdagingen. Daarnaast wil ik je nog even bedanken voor de uitstekende service. We hadden elkaar verkeerd begrepen bij de bestelling maar binnen 1 dag was alles geregeld. Daar kan menig bedrijf wat van leren. Succes verder met alles wat je doet en wie weet tot een volgende keer! Groetjes Yvonne
Pleuny
28 March 2020 om 19:33
1.32
Dank je wel Yvonne, allemaal veel plezier met Lexie!
Chantal
05 March 2020 om 14:06
33
Ook hebben wij de snuffelkussen en dat is Bella's favoriet! In het begin deed ik de doekjes los in het kussen, maar al snel was dat te makkelijk. Met dit snuffelkussen kan je op veel manieren het steeds moeilijker maken voor je hond. Bella wil haar voer niet meer in haar voerbak, alleen nog maar in het snuffelkussen, dus dat zegt al genoeg! Echt een geweldig ding is het.
Pleuny
05 March 2020 om 18:31
1.33
Die Bella, echt zo grappig :)
Chantal
05 March 2020 om 13:36
34
Voor het eerst een snuffelmat gebruikt voor mijn hondje, en wat vind ze het geweldig!! Ze is er helemaal weg van. Ik raad het iedereen aan ????.
admin
05 March 2020 om 13:47
1.34
Dank je wel Chantal, Bella is ook echt een schatje!
Ingrid
05 March 2020 om 08:16
35
Een bandana voor mijn hond? Ik vond het maar niks. Al die cowboy achtige dingen met een knoop vastgemaakt om de nek van je hond, en als je hond dan in de struiken zijn bal wil zoeken, en in aanraking komt met een tak, die dan onder die bandana schuift, hangt ie zich bijna op..... Nee, ik vond het maar niks. Tot ik een bandana voor kleine honden van Made by Shuko probeerde. Man, wat een geweldig, stoer ding is dat! Makkelijk om de nek van je hond te doen en bovendien veilig! Je maakt hem vast met klitteband, dus mocht je hond lekker aan het ravotten zijn in de bosjes, op zoek naar zijn bal en er zit een tak in de weg, dan trekt hij de bandana los zonder zichzelf op te hangen! Ideaal! En bovendien ook erg leuk detail: de bandana is aan beide kanten te dragen! Super leuk, ben erg tevreden! Ik kom hier zeker terug????
Ingrid
05 March 2020 om 08:19
1.35
De vraagtekens moesten een duim zijn!
Pleuny
05 March 2020 om 08:38
2.35
Je was een leuke klant Ingrid ;)

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Pinterest Facebook